Személyre szabott Bora Bora utazás

Bora Bora nevének jelentése elsőszülött, mert a legendák szerint az első szigetek között volt, amelyik kiemelkedett a vízből. Napjainkban maga a trópusi paradicsom, amit Ön is meglátogathat egy jól koordinált Bora Bora utazás keretein belül.

Jamaikai tengerpart

A korallzátony által határolt lagúna, a sziget közepén fenségesen emelkedő hegy, valamint az azt övező megművelt kertek szépséges látványt nyújtanak. Lagúnákra épült, cölöpökön álló luxusvillák biztosítják a vendégek maximális kényelmét.

Ezekből az üdülőházakból lépcsőkön át közvetlenül a tengerbe lehet jutni. A fürdőzőknek ennél nagyobb kényelem nem is kell! Itt ráadásul annyira tiszta a víz, hogy szabad szemmel is meg lehet figyelni a tengeri élővilágot.

Kellemesen meleg, fürdőzésre ideális. A trópusi édenkert és a türkizkék tenger nyújtotta különleges élmény a felső kategóriás luxusszállodákban kiélvezhető egy Bora Bora utazás révén. Személyre szabott ajánlat kérhető a Morea Exkluzív utazási irodától, ami tökéletesen megszervezi a feledhetetlen utat.