Nagyon egyszerű az egyedi póló tervezés

egyedi póló tervezés

Egyedi ruhadarab viselésével kimutathatjuk a stílusunkat, az ízlésünket a világnak, kitűnhetünk a tömegből. Nem véletlenül népszerű az egyedi póló tervezés szolgáltatása, aminek köszönhetően különleges mintázatokhoz juthatunk. Minden korosztály tagjainak, de leginkább a fiataloknak fontos az, hogy ilyen módon is megmutathassák igazi önmagukat. Sok cég foglalkozik egyedi póló tervezéssel, de ha igazán színvonalas munkát szeretnénk, akkor célszerű felkeresnünk a kincsempolo.hu weboldalt, ahol kiváló szakemberekkel vehetjük fel a kapcsolatot.

Nők, férfiak, gyermekek egyaránt megtalálják a kínálatban az ízlésüknek megfelelő darabokat. Kerek nyakkal, gallérral egyaránt fellelhető a termékpalettán. Egyedi tervezővel saját magunk alkothatjuk meg azt a mintázatot, amit szeretnénk. Ugyanakkor, ha elakadnánk az egyedi póló tervezés során, akkor kérhetünk segítséget a szakemberektől. Ötletes ruhadarabok készíthetőek a mindennapokra, de akár ajándékba is a családtagoknak, barátoknak egyaránt.

Leány- és legénybúcsúra gyakran készítenek a barátok egyedi ruhadarabokat, leginkább pólókat, amiken egy-egy frappáns mondat olvasható. Ezekbe öltöznek fel a bulira, ahol elbúcsúztatják az úgymond „szabad élettől” a barátjukat, barátnőjüket. Ugyanakkor, ifjúsági és sportcsapatok köreiben is népszerű az egyedi póló tervezés szolgáltatása, mert ezáltal felkerülhet a ruhadarabra a sportklub neve, esetleg a jelszavuk. A legkülönfélébb pólók készülnek el így, amik nagyon jól állnak a fiataloknak, idősebbeknek egyaránt.

A weboldalon található pólók gyermekeknek 100% pamutból készülnek, előnyös tulajdonságaik között szerepel a puha tapintás, a kényelmes viselet. Szűk szabású, kerek nyakkal, tehát klasszikus darabok, amik jól beváltak. Az egyedi póló tervezés révén pedig személyre szabhatóak, ami egyrészt a viselőjük egyéniségét, stílusát mutatja meg, de ha csapatnak készül, akkor látható rajtuk az egyesület logója. Tartós nyomatokat kapunk a pénzünkért a Kincsem Póló szakembereitől, tehát egyáltalán nem kell attól tartanunk, hogy 2-3 mosás után lekopik a minta.

Korszerű géppark használatával készülnek az egyedi darabok, ami tartós eredményt hoz. Minden termék esetén odafigyelnek, hogy azok a legkiválóbb alapanyagokból készüljenek. Az egyedi póló tervezés és kivitelezés ennél a cégnél nem tart sokáig. Miután beérkezik a rendelés, maximum 2-3 munkanapon belül már fel is adják a csomagot. A pozitív hozzáállás minden rendelésnél érezhető a szakértők részéről, tehát nyugodtan megbízhatunk a szaktudásukban, szorgalmukban és abban, hogy garantáltan minőségi darabokat kapunk tőlük.

Kinek ajánlott a bérnyomtatás?

Az ügyfelek zökkenőmentes kiszolgálásának érdekében, a vállalkozóknak érdemes igénybe venniük néhány szolgáltatást. Ezek egyike például a bérnyomtatás, ami által sok időt és energiát lehet megspórolni, az egyedi ruhadarabok készítése során. Az említett vállalkozás DTF technikával dolgozik, aminek során a speciális poliészter hordozóra vizes bázisú festékkel nyomtatják a mintát. Ezt követően a festékréteget ellátják egy hőre aktiválódó vékony ragasztópor réteggel. Majd magas hőfokon belepréselik a hordozóról a festéket a textilbe.

Ezzel a technikával a bérnyomtatás rendkívül tartós, pólóra nyomtatható matricát eredményez. Költséghatékony megoldás, amit korlátlan színhasználat jellemez. Nagyon rövid határidővel dolgozik a cég, akár már aznap megkaphatjuk a kért nyomatot. Nagyobb mennyiség esetén, speciális árajánlatot érdemes kérni. Leginkább szitanyomóknak ajánlott a bérnyomtatás, akiknek nincs lehetőségük full colorban nyomtatni transzfer matricát, valamint textilnyomással foglalkozó cégeknek, akik gyorsan akarnak minőségi nyomatot.

Ennél a lehetőségnél, a legjobb végeredmény elérése érdekében, a szakemberek vektoros grafikát használnak. Amennyiben ez nem opció, például fotó, raszteres grafika esetében, akkor is elengedhetetlenül fontos, hogy jó felbontású legyen a minta (300 DPI). Tudni kell, hogy alacsony képfelbontás esetén a fehér alányomás kilóghat a színréteg alól, ezért erre nem vállal garanciát a cég. Amint említettük, a bérnyomtatás DTF technikával történik, aminek során csak a festék és az azt rögzítő vékony ragasztóréteg kerül a pólóra.

Ennek az korszerű eljárásnak köszönhetően nem lesz vastag, merev, kellemetlen tapintású a nyomat. A DTF technika előnye, hogy szinte bármilyen grafikát lehet ezzel nyomtatni és nagyon szép, élénk színek, magas mosás- és kopásállóság jellemzi. Rendkívül egyszerűvé teszi a matricagyártást, ezzel pedig a bérnyomtatást, mivel bármilyen anyagösszetételre használható, pamutra, poliészterre stb. Kimondottan költséghatékony megoldást kínál, tehát anyagi szempontból is jól járunk, ha ehhez a vállalkozáshoz fordulunk.

Az említett weboldalon számtalan referenciamunkát is megtekinthetünk, ezekből ötleteket meríthetünk. A bérnyomtatás egyik legnagyobb előnye a személyre szabhatóság. Professzionális megjelenés és tartósság jellemzi az így elkészült darabokat. Rugalmas és költséghatékonyabb megoldás, mint a saját nyomtatási berendezések használata. A bérnyomtatás végterméke egyszerűen és kényelmesen szállítható. A szolgáltatók teljes kiszolgálást nyújtanak.