Mire jó a szelén és jód?

Egészen kicsi szerv a szervezetben a pajzsmirigy, azonban ha ez nem működik tökéletesen, nagyon sok egészségügyi problémát okozhat. A gondok elkerülésének érdekében, kiemelt fontosságú a pajzsmirigy megfelelő működésének biztosítása mindenkinek. Tudni kell, hogy a szelén és a jód hatékonyan hozzájárul a pajzsmirigy normális működéséhez.

Szelén és jód

Érdemes igénybe venni ezek hatását, ugyanis pajzsmirigy alulműködés esetében jelentkezhetnek a következő kellemetlen tünetek: csökkent energiaszint, fáradékonyság, fogyásra való képtelenség, ritkuló haj, száraz bőr, székrekedés, lassú szívverés, izomfájdalmak, fázékonyság, feledékenység, csökkent koncentrációs képesség, valamint a memóriazavar.

A wisetreenaturals.hu weboldalon megvásárolható WTN szelén és jód komplex kapszula meglehetősen nagy segítséget jelenthet a pajzsmirigy problémákkal szemben, tehát ha valaki a fent leírt tünetekből produkál néhányat, ajánlott beszereznie ezt a remek készítményt. 60 darab kapszula, vagyis körülbelül két havi adag van a dobozban, mindössze 6798 Forintért. Vásárolja meg Ön is, hiszen a fogyasztásával biztosíthatja a pajzsmirigy normális működését!

Azonban a fent felsorolt tünetek utalhatnak akár inzulinrezisztenciára is, egy olyan betegségre, ami soha nem látott mértékben terjed ebben a stresszes, rohanó világban és egyre több ember szenved ettől, akár tud róla, akár nem. Erre a problémára is talál megoldást a weboldalon, hiszen megvehető innen a WTN mio-inozitol komplex kapszula, aminek alkalmazásával a sejtek inzulinfelismerő képessége javulhat, ezáltal a vérben lévő cukorszint normalizálódhat.

A kapszulák különlegességét a mio-inozitol és az alfa-liponsav kombinációja jelenti, mert az inozitol hatása fokozódik a zsíranyagcsere folyamatában részt vevő alfa-liponsavval együtt adagolva. A fahéj és a króm vércukorszint szabályozó hatása is erősíti a készítmény hatásosságát. A mio-inozitol kapszula a helyes életvitel mellett egy remek kiegészítés és hatékony segítség lehet a célok megvalósításában.