Remek választás a lélegző falfesték

Nagyon alaposan meg kell nézni, hogy milyen fedőréteget alkalmazunk az otthonunkban. A túlságosan jól szigetelő nyílászárók miatt, a szellőzés már szinte teljesen kizárt, ami fokozott páraképződéshez vezet. Ennek következtében penészfoltok jelenhetnek meg a falakon. A lélegző falfesték ezzel szemben elejét veszi a kellemetlen probléma kialakulásának.

A termék gondoskodik arról, hogy valamilyen szinten mégis történjen légcsere, aminek hála a mikro-szervezetek nem tudnak látható telepeket kialakítani. A lélegző falfesték felvitele többféle módon oldható meg. Érdemes szakemberre bízni a feladatot, ha szerszám és tapasztalat híján vagyunk, de jól előkészített felületre könnyedén kivitelezhető a lélegző falfesték felkenése.

Ismerjük meg alaposan a kínálatot a felujitaswebaruhaz.hu oldalon, majd döntsünk okosan, annak függvényében, hogy milyen színt szeretnénk! Bár a téli időszak annyira nem alkalmas a felújításra, de amint kicsit enyhül az idő, a lélegző falfesték azonnal előkerülhet, hogy a mázolás kezdetét vegye.