POS terminálok, amivel SZÉP kártyás fizetéseket is lehet fogadni

A gazdaság alakulása az elmúlt időszakban elég hektikusnak mutatkozott. A különféle termékek árai nagyon széles határok között mozognak, ami nem tesz jót a szolgáltató szektorok képviselőinek. A hétköznapi emberek életét alapvetően keseríti meg, hogy az élelmiszerekért állandóan többet kell fizessenek, a költségek pedig tovább gyűrűznek, mert megjelennek ezek a pluszok a termékekhez köthető további ágazatokban. Ha mondjuk valamilyen gyümölcs vagy zöldség ára növekszik, akkor az azzal készült élelmiszerek szintén drágulnak.Novopayment POS terminálok

Béren kívüli kedvezményes juttatásként esély van a SZÉP kártya igénylésére és használatára. Ez évente több 100 000 Ft pluszt jelent, amit okosan felhasználva, jelentősen kiélvezhető ez a kedvezmény. Természetesen, a másik oldalról sem szabad elfeledkezni, hiszen nem minden vállalkozás tudja elfogadni ezt az utalványt. Szerencsére, a technikai feltételek már adottak ehhez, amivel élni kell. A Novopayment POS terminálok SZÉP kártyás fizetések fogadására is alkalmasak.

Ha elvárás megteremteni a készpénzmentes fizetés esélyét, akkor azt jobb olyan rendszerek beiktatásával tenni, amelyek függetlenek minden banktól. A Novopayment ezen a területen élen jár. Ez többnyire annak köszönhető, hogy évek óta együtt dolgoznak a szakemberek Európa legnagyobb fizetési szolgáltatójával és szoros együttműködés révén olyan technikai háttér született, ami mindenki előnyére válik. A gyors és stabil kártyaolvasó terminálok nem igényelnek felesleges hűségidőt.

Bőven elég azokat áram alá helyezni és máris működnek, ahogy a szolgáltatás is üzemkész. A biztonsághoz semmilyen kétség sem fér, hiszen erre külön figyelnek a fejlesztők. A bankfüggetlen rendszerek tehát meglévő számlákhoz köthetőek a rendelői oldalról, másik irányból pedig szinte bármilyen kártyával fizetni lehet, gyors és aktuális árfolyamú átváltás mellett. A POS terminálok lehetnek helyhez kötött, vezetékes kivitelek vagy teljesen mobilak. Mindezek igény szerint választhatóak. Ha bármilyen probléma merülne fel, akkor azok kiküszöbölésére garantált szerviz áll rendelkezésre.