Paleo tészta glutén és laktóz nélkül

Ha Ön is azoknak a csoportjába tartozik, akiknek problémás az emésztése, akkor jó lenne, ha olyan termékeket fogyasztana, amelyek nem terhelik meg a gyomrát. Mivel a paleo tészta nem tartalmaz sem glutént, sem laktózt, ezért remek vételt jelenthet a fent leírt esetben.

Paleo tészta
Paleo tészta

Azt tanácsoljuk, hogy csak megbízható helyről vásároljon ilyen élelmiszert, hiszen a minőség kérdésköre nagyon fontos lehet! A Fittkuckó oldalán kapható paleo tészta nem fog csalódást okozni, mert a termék minőségi alapanyagok felhasználásával készült.

Ugyanakkor szóba kell hoznunk azt is, hogy a termékben akár olajos magvak és diófélék is lehetnek. Nem jelent problémát, ha különleges formájú paleo tésztára lenne szüksége, mert az oldalról ilyen típust is választhat. Egy csomagban általában 250 gramm van, tehát erre kell számítania, ha a Fittkuckó webáruházából rendel.

Érdemes lenne kipróbálnia a többi élelmiszert is, hiszen a gyomor meghálálja majd, ha olyan termékeket eszik, amelyekben nincs glutén vagy laktóz. A webáruház gazdag kínálatában biztosan talál majd olyan paleo tészta változatot, amelyik elnyeri a tetszését!