Nyugdíjkalkulátor 2018-ra érvényes nyugdíj számítások alapján

Ketyeg az óra, ezért minél előbb informálódni kéne a lehetőségekkel kapcsolatban. Ezen az oldalon három kattintással kiszámolhatod, hogy mennyi nyugdíjt kaphatsz majd az államtól. Aki elégedett a kapott összeggel, annak nincs félnivalója, de mit tehetnek azok, akik úgy gondolják, hogy nem lesz elég a megélhetéshez a kalkulátor által mutatott összeg? A nyugdíjpénztár vagy a biztosítás lehet a jobb megoldás?

A nyugdijbiztosítas.com feketén-fehéren vázolja a lehetőségeket és egy tanácsadó segítségével mindenki eldöntheti, hogy melyik az, ami neki a legjobban meg fog felelni az felvázolt ajánlatok alapján. Az a kérdés is felmerülhet sokakban, hogy miben más a Nyugdíjbiztosítás csapata, mint egy akármilyen pénzügyi tanácsadással foglalkozó iroda. A válasz pedig egyszerű: korrektség! Sajnos rengetegen már csak a saját érdekeiket nézik és elhallgatnak olyan információkat az ügyfelek elől, amik a saját malmukra hajtják a befizetett összegek egy részét.

A legtöbb esetben ez elhanyagolhatóan kevés, ám sok kicsi sokra megy és mire az ügyfél észbe kap és utána számol, már egy tetemes összegnek inthet búcsút. Panaszt tenni hiábavaló, hiszen a jól ismert kisbetűs részben ez pontosan le volt írva. Azonban a nyugdijbiztositas.com nem ilyen módszerekkel bánik az ügyfeleivel, ezért lehet, hogy az érdeklődők száma néhány év alatt a többszörösére nőtt.

Akad olyan hónap, amikor több mint 650 igénylés érkezik nyugdíjtanácsadással kapcsolatban. Ebből jól látszik az emberek bizalma és érdeklődése ezzel a fontos kérdéssel kapcsolatban, ami az egész társadalmat mélyrehatóan érinti. A felmérések kimutatták, hogy a mai huszonéves generáció nagyon optimista, ami önmagában nem lenne gond, de legjobb az lenne, ha már ebben a korban elkezdenék a megtakarítást. Az adókedvezményekkel sincs mindenki tisztába. Aki hagyja elúszni ezt a lehetőséget, az akár 2,5 milliótól is eleshet, pedig csak a három megtakarítási forma közül kéne egyet választani. Természetesen soha nem mindegy, hogy melyik kerül kiválasztásra, ezért kell a szakértő segítségét igénybe venni.