Multifunkciós nyomtató otthonra

A modern kor egyik vívmánya a nyomtató, ami egy nagyon hasznos készülék. Irodákban, iskolákban, de odahaza is kiváló szolgálatot teljesít, amikor szükség van rá.

multifunkcios nyomtatoA multifunkciós nyomtató továbbfejlesztése a sima készüléknek, ami egyben sok más feladatot is képes ellátni. Nyomtat, szkennel, fénymásol és vannak változatok, amelyek faxolnak is. Ez a modern fejlesztett változat sok helyet megtakarít az otthonunkban és az irodában egyaránt.

A munkahelytől függően, a multifunkciós nyomtató kiváló választás lehet, ami megoldja a szükséges feladatokat. Két fajtáját lehet megvásárolni, ami ugyancsak a felhasználási módját tekintve, igen célszerű és gazdaságos.

A lézer és tintasugaras típusok mind más-más felhasználást biztosítanak. Az „ipari” mennyiségű fénymásolt, illetve nyomtatott iratok előállítására kiválóan alkalmas a lézeres multifunkciós nyomtató, otthoni használatra pedig a tintasugaras. A kettő között van különbség, ezért nem mindegy, hogy milyet vásárolunk. A részletekért keressen minket a szaküzletünkben!