Minibolt webáruház bérlés rendszer

Sokan jelzik a közösségi oldalakon, hogy szívesen vásárolnának az ott ajánlott és bemutatott termékeiből online, ha lehetőségük lenne. Tehát itt az ideje, hogy Önnek is legyen webáruháza.

online-shipping

Előtte azonban érdemes megismerni az oldal szerkesztői felületét és kezelését, nemcsak szerkesztői, de vásárlói szempontból is.

Ha ellátogat a http://webaruhazkeszites-web.hu/webaruhaz_berles oldalra és regisztrál egy úgynevezett tesztoldalra Minibolt webáruház bérlés rendszerében küldünk Önnek egy tesztáruházat, szerkesztői hozzáféréssel, felhasználói útmutatóval. Így megismerkedhet egy általunk készített webáruház adminisztrációs felületével.

 

Lehetősége van kialakítani az oldal menüstruktúráit, termékei kategóriáit. Tölthet fel termékeket leírással, képekkel. Ügyfélszolgálatunk folyamatosan és díjmentesen emailben, telefonon, de skype-on a hét minden napján a rendelkezésére áll.

 

Ha kéri, készítünk Önnek egy webáruházat, természetesen igazodva elvárásaihoz alakítjuk ki oldalának színvilágát, fejlécébe, de a termékei fotóiba is beépítve logóját. Hozzárendeljük termékeihez a kért tulajdonságokat: például méret, szín. Garantáljuk webáruházának zökkenőmentes üzemelését, korlátlan adatforgalommal és tárhellyel.