Flexi póráz többféle méretben

A kutyasétáltatás kellemes feladatnak számít, de szükség lesz egy megfelelő pórázra, amivel kényelmesen irányíthatjuk az ebet. A nagyméretű kutyák esetében előnyösebbek a rövid és erős modellek.

Flexi póráz

A kistestű kutyák sétáltatásához már inkább egy Flexi póráz ajánlott. Ez a típus egészen 15 kg-ig kitűnően használható. Azok az ebek, amelyek ennél nehezebbek, elszakíthatják a Flexi pórázt és ezután gyorsan egy üldözéses jelenet főszereplőivé válhatunk.

Az elcanino.hu kínálata bővelkedik a változatos állatfelszerelésekben. Idetartozik többek között a Flexi póráz is, ami különböző színekben rendelhető meg, olykor akciós áron, ezért kifejezetten jó vételnek számít. De nemcsak a színek jelentik az eltérést, hanem méretbeli különbségek is vannak. A minőségét tekintve nagyszerű választásnak számít.

Akad olyan Flexi póráz is, amivel már a 25 kilónál nehezebb kutyák sétáltatása is lehetséges. Egy gondoskodó gazdinak az igazán jó minőséget kell választania azért, hogy mindketten jól érezhessék magukat séta közben a kutyussal.