Egyszerű a Hajdú villanybojler 120 l alkatrész cseréje

A vízmelegítő elemek gyakran elhasználódhatnak és ezek helyettesítése olyan munka, amit nem mindegyik házigazda képes egyedül megtenni. Megtörténhet, hogy egy évek óta fennakadás nélkül működő Hajdú villanybojler 120 l alkatrész az, ami lassan elhasználódik, meghibásodik. Elsősorban fontos meggyőződni arról, hogy egy elem valóban elhasználódott, mielőtt kicserélnénk vagy pedig valójában az elektromos vízmelegítő ment teljesen tönkre.

A fűtőelemek folytonosságának tesztelése könnyű feladat. Ha egyikük nem megy át a teszten, a vízmelegítő javítása nem tart sokáig. A Hajdú villanybojler 120 l alkatrész cseréje előtt le kell engedni a tartályban lévő vizet és ez tökéletes alkalom arra is, hogy átöblítse, így a jövőben elkerülheti a lerakódásokkal kapcsolatos problémák megjelenését.

Mielőtt a Hajdú villanybojler 120 l alkatrészének cseréjét elvégezné, mindenképpen le kell kapcsolni az áramellátást. Ezt úgy teheti meg, hogy megkeresi a dupla kapcsolót a panelben, ami a vízmelegítőt vezérli és lefelé tolja.