Csodabogyónak számít a goji bogyó

A fiatalság megőrzése egyre több embert foglalkoztat és nemcsak a nőket érinti, hanem a férfiakat is. A goji hatása köztudottan öregedést lassító, így nem meglepő, ha egyre népszerűbb lesz hazánkban is. A goji bogyó Ázsiából származik. Kínában közel ötezer éves múltra tekinthet vissza.

Csodabogyónak számít a goji bogyó
Csodabogyónak számít a goji bogyó

Nemcsak a gyógyszeriparban közkedvelt, hanem a szépségiparban is felfedezték a jótékony hatásait. A goji bogyó fogyasztása jót tesz a szemnek. Táplálja a máj és a vese működését.

A goji berry erősíti az immunrendszert, de csökkenti a szabadgyökök okozta betegségeket is. A goji bogyó helyreállítja a vérben lévő koleszterinszintet, vércukrot és szabályozza a vérnyomást. Javítja a memóriát, kiválóan serkentve az agyműködést. A goji bogyó többféle aminosavat, vitamint és 21 nyomelemet tartalmaz. Táplálék kiegészítőként is fogyasztható. Önmagában vagy ital formájában könnyedén hozzá lehet jutni. Salátához vagy müzlihez keverve azonnal meg lehet enni. Nagyobb mennyiségben online vagy nagyobb bio boltokban kényelmesen megvásárolható.