Akkus fúrók különleges kivitelben

Még véletlenül sem hiányozhat a barkácskészletből ez a praktikus szerszámgép. A Makita, A Hitachi a DeWalt, mind nagy nevek a szerszámgépek gyártását illetően.

Akkus fúrók kedvező áron

Azonban a konkurenciát, most egy új trónbitorló testesíti meg a Trotec formájában. Az akkus fúrók gazdaságos befektetést jelentenek mindenegyes ezermesternek, mivel megállják a helyüket otthoni és ipari környezetben egyaránt. A különféle szerelőműhelyek elengedhetetlen tartozéka, amire szinte mindennap szükség van.

Az asztalos munkák során a bútordarabok kifúrása és csavarozása sokkal gyorsabban megy, hogyha kéznél van egy akkus fúró. Rengeteg időt és energiát takaríthatunk meg a használatával.

már a bútorokról van szó, akkor bizonyára sokan próbálták már saját kezűleg otthon összerakni a megrendelt szekrénysort, franciaágyat stb. Az akkus fúrók lényegesen megkönnyítik az efféle feladatokat, mert bitkészlettel is használhatóak. Hogyha egyszerű kézi csavarhúzóval próbálkozunk, az rendkívül időigényes és gyakran nem alkalmas a szükséges erőkifejtésére sem.