Akciós televízió csomagokat szeretne?

Szeretné, ha annyi csatorna lenne elérhető, hogy szinte lehetetlen legyen eldönteni, melyiket is válassza? Lehetséges mindez pénztárcakímélő módon is? A válasz igen! Az Invitelnél az akciós televízió csomagok roppant jutányos áron érhető el.

TV szolgaltatasAbban az esetben, ha csupán a televíziót érintő ajánlatok érdeklik, érdemes megnéznie, hogy mi a Kolibri S, illetve a Kolibri M nevű csomagok között a különbség. Az S nevű pakk alapnak számít, 37 tévé- és rádiócsatornát foglal magába.

A Kolibri S egyébként IP TV szolgáltatás, ez pedig annyit tesz, hogy a műsorok közvetítése interneten keresztül valósul meg. Tudni kell, hogy bekötése díjmentes, a set-top box pedig szintén költségmentesen használható.

A dekóder mindenféle televíziós készülékhez illik, ennek a segítségével pedig a digitális műsorújságot is igénybe lehet venni, azonban ehhez egy új távkapcsolót kell alkalmazni. A Kolibri M családi előfizetés, ennél jóval több csatornával, összesen 81-el rendelkezik. Ehhez a TV szolgáltatás csomaghoz ráadásként 19 HD minőségű kanális társul.