A vízautomata kényelmes megoldás

Munkahelyi vezetőként neked kell az alkalmazottak védőitaláról gondoskodni? A folyadékpótlást a legegyszerűbb friss és egészséges ivóvízzel megoldani. Nem csak azokon a helyeken érdemes a védőital biztosítását vízautomata segítségével megoldani, ahol az kötelező, hanem mindenütt.

vizautomata

A munkavégzésre is jótékony hatással van, ha a dolgozóid jól érzik magukat. A komfortérzeten nagyon sokat segít, ha nyáron mindig kellően hűs vízzel tudják oltani a szomjukat, vagy ha egy tea elkészítése miatt nem kell perceket várni a forró vízre. Szuper, hogy egyre több helyen, munkahelyeken, bevásárló központokban, orvosi várókban érhető el az egészséges víz. A Clearwater vízautomata hideg és meleg vizet is szolgáltat.

A védőital akkor jó, ha finom, és jólesik annak, akinek szánjuk. A Clearwater folyamatosan ellenőrzött, kiváló minőségű, alacsony ásványanyag tartalmú vizet biztosít házhoz szállítással az ország egész területén. A házhoz szállítással egyszerűsíti a beszerzést, és üres palackok sem keletkeznek, amikkel mindig csak a gond van.