A macska egy vadászó ösztönlény, le kell foglalni a figyelmét

A cicák imádják a játékot, a vadászatot és nagyon nehezen viselik, ha nem jut lehetőségük a mozgásra. Ilyenkor megesik, hogy a macskák elkezdenek a lakásban rendetlenkedni, amit sokszor a berendezési tárgyak bánnak. Például jó, ha a cica elbújhat a macskabútorban, mert így lesz tere játszani és pihenni.

Macskabútor
Macskabútor

Az Állatwebshop oldalán gyönyörű kaparófákat is lehet kapni, amelyek azért lehetnek előnyösek, mert a bajszos cicusok így nem a foteleket fogják összekarmolni. Ne feledkezzünk meg a lógós játékokról, amelyek jól kifárasztják az állatot, aki ezután elbújhat a macskabútorban.

A kínálatban vannak igazán tetszetős termékek is, amelyek otthon egyfajta dísztárgyként funkcionálhatnak. A romantikus lelkű gazdik például vehetnek a cicáknak olyan házat, amelyik rózsaszínben pompázik.

Persze az sem gond, ha valakinek inkább az egyszerűbb házak tetszenek, mert a bajszos bajkeverő így is könnyedén elbújhat a macskabútorban. Egyébként érdemes egyszerre többféle játékot is venni, hiszen a zsebtigrisek imádják a változatosságot.