A gurulós állványok használatával megelőzhetőek a balesetek

A modern építkezések az anyagokat, technológiákat tekintve sokkal fejlettebbek, mint a korábbi módszerek, az viszont nem változott, hogy minden projektnél a költséghatékonyság és a biztonság az elsődleges szempont. Az épület szerkezetének tervezésénél, az építőanyagok beszerzésénél, de még a munkafolyamat során is ezek a meghatározó tényezők.

Layher állvány

A gurulós állványok az építőipari dolgozók elengedhetetlen társai, ugyanis ötvözik ezt a két fontos elemet. Gazdaságosak, mert nem kell az egész építési területet körbeépíteni állványzattal.

Elegendő ezeket az egyszerűen összeszerelhető szerkezeteket egyszer felhúzni, hogy aztán, mivel gurulós állványok, egyik helyről, a másikra mozgathassuk őket. Ehhez csak arra van szükség, hogy a terep egyenletes legyen.

A gazdaságosság mellett biztonságosak is, ha megfelelően vannak alkalmazva. Figyelni kell a gurulós állványokat érő környezeti hatásokra, és a terepviszonyokra. Fékezhető kerekekkel is elérhető és szükség esetén alkalmazhatunk kitámasztásokat, ellensúlyokat, ezzel növelve a stabilitást.