Supinált cipő online megvásárlása

Kisgyermekének befelé dől a bokája és nem tudja, hogy milyen cipőt vásároljon neki? A supinált cipő ebben a segítségére lehet. Milyen tulajdonságokkal rendelkeznek ezek a lábbelik? Olyan gyermekeknek fejlesztették ki, akiknek a bokájuk befelé dől és az izomzatuk is gyengébb, ugyanis a sarkak oldala magasabb, a cipő kifelé lejt és a kérge is erősebb, mint egy átlag lábbelié.

supinált_cipőAz alábbiakban ismerje meg azt, hogy milyen ismérvekkel rendelkezik egy jó supinált cipő. Ha kisbabája még csak most tanul járni, akkor puha talpú modellt válasszon!

Ha a későbbiekben úgy látja, hogy gyermekének supinált cipőre van szüksége, akkor érdemes olyat vásárolni, amelyiknek felsőrésze valódi bőrből készült, belső talprésze is természetes anyag. Az első rész jó ha széles és magas, így a lábujjaknak is elegendő hely jut.

Arra is oda kell figyelni, hogy a talp könnyű és rugalmas legyen. A legfontosabbat a végére hagytuk: elengedhetetlen, hogy kérge legyen, hiszen az tartja stabilan a bokát. Ezeknek a feltételeknek a lurkocipo.hu weboldalon megtalálható supinált cipő mind megfelel, tehát vásároljon itt!