Sok helyen megtalálható a kézszárító

A munkahelyi, éttermi és egyéb közösségi helyek vizesblokkjainak tisztasága rengeteget számít. Itt csakis a makulátlanság jöhet szóba, amit könnyen elő lehet érni. Napjainkban a kézszárító egyre népszerűbbé válik, ami főleg azt támasztja alá, hogy roppant hatékony és gyors. Ezekkel elfelejthetőek a kéztörlők, amik nagyon hamar elfogynak.

A berendezések már több mint 65 éve léteznek, azonban azt csak kevesen tudják, hogy a profi szerkezetek a környezetre vonatkozó előnyeit és hasznát csak most kezdik alaposabban megvizsgálni és megismerni. Az újszerű kézszárító egyik fő előnye a gazdaságosságban, valamint a takarékosságban rejlik.

Számos kutatás igazolta, ha jó a szerkezet, 85 százalékos költségmegtakarítást is jelenthet a papír törölközőkkel szemben. Sőt, az is világos, hogy az energiaár, amibe a kézszárító gép üzemeltetése kerül, kevesebb, mint 10 százaléka a papírtörölközőkkel kapcsolatban felmerülő költségeknek. Arról nem is beszélve, hogy a jól teljesítő kézszárító évtizedekig használható.