A Skagen óra mindig divatos

A dánok sok mindenről híresek, és már számtalanszor megmutatták a világnak, hogy milyen különleges szerkezeteket képesek alkotni. Henrik és Charlotte Jorst-nak hála a Skagen óra hamar a szívünkhöz fog nőni, amint a csuklónkra csatoljuk. Ami először megfog benne, az egyszerűsége, ám érződik rajta a gondos tervezés és a minőségi anyaghasználat is.

Kifinomult elegancia

A szerkezetében keresve sem találhatnánk hibát. Precízen és megállás nélkül működik, mindig a pontos időt fogja mutatni nekünk, legyen szó akár férfi, akár női modellről.

A Skagen óra színeivel annak a városnak a tájait idéz, ahol megalkották az első darabokat. Hogyha egy életre szóló karórát szeretnénk, akkor a Skagen óra tökéletes választás lesz, mivel rendkívül időtálló és bármikor viselhetjük a trendi, divatos darabokkal ellentétben.

Mert, ami manapság trendinek számít, az lehet, hogy egy két év múlva már divatjamúlt lesz. Ellentétben a Skagen óra egyszerűségével, hiszen ez a formavilág mindig is jelen volt a karórák világában. Nagy előnyt jelent a megfizethető ár is, ami általában jellemző ezen órákra.