Praktikus megldás a Dual SIM okostelefon

Többféle modell közül válogathatunk, hogyha kétkártyás modellre van szükségünk. Azért, hogy a telefonok minél vékonyabbak lehessenek, a Dual SIM okostelefon esetében praktikus megoldással álltak elő a gyártók.

Dual SIM telefon

Hogyha nem lenne elég a gyári belső tárhely, akkor a második SIM foglalat SD kártyával is használható. Viszont a 64 gigás modell esetében nincs sok értelme bővíteni a telefon tárhelyét, mivel ez a méret a legtöbb embernek elegendő.

Van olyan Dual SIM okostelefon is a régebbi modellek között, amelynek a SIM foglalata kizárólag csak telefonkártyát tud kezelni. Egy Dual SIM okostelefon remek választás abban az esetben, hogyha van egy céges telefonszámunk is a sajátunk mellett, mert így nem kell két készülékkel mászkálnunk egész nap.

Megkönnyíti a dolgunkat, mivel egyetlen készülékről fogadhatunk és indíthatunk hívásokat mind a két számról. Most már sokféle felsőkategóriás Dual SIM okostelefon létezik. Többféle modellt találhatunk a puremobile.hu oldalon, ilyen többek között a OnePlus 5 vagy a Xiaomi Redmi 4x is.