Ön is gyakran elfelejti a névnapi köszöntéseket?

Számtalan személy esik bele nap mint nap abba a hibába, hogy elfelejti felköszönteni a szeretteit a névnapjukon. Utólag nagyon kínos a magyarázkodás, ezért jobb inkább a mai-nevnap.hu oldalon utánanézni annak, hogy éppen milyen ünnep közeledik.

Mai-nevnap.hu
Mai-nevnap.hu

A honlap egyszerűen használható, hiszen csak rá kell nézni a mai-nevnap.hu főoldalára és azonnal kiderül, hogy kit kell aznap ünnepelni. További előnynek számít, hogy röviden az is le van írva, mit jelentenek az éppen aznap ünnepelt nevek.

A weboldalon annak is utána lehet nézni, miként illik köszönteni az ünnepelteket a jeles nap alkalmából. A legtöbbször elég csupán egy SMS, de szorosabb kapcsolatok esetében jó vétel lehet egy bonbon vagy egy üveg ital. A mai-nevnap.hu oldal szerint remek ötlet lehet a tortakészítés is, bár csak kevesen döntenek ezen megoldás mellett.

Arra azonban oda kell figyelni, hogy a honlap nem számolja a szökőnapokat, éppen ezért mindig pontosan meg kell nézni, hogy hányadika van. Fontos szóba hozni, hogy a mai-nevnap.hu oldalon az is elolvasható, hogy más országokban, hogyan ünneplik a jeles napokat.