Minőségi élelmiszerek, gyors kiszállítás

Kiváló alapanyagokat szeretne használni az étterme konyhájában, de időt és pénzt szeretne spórolni? Mi segíthetünk! Hogyha egy új, megbízható partnert szeretne a vállalkozásának, a Gastro Zóna elérhetőségeit itt találja! Válasszon a webáruházunkban található tartós és friss élelmiszerekből!

Gastro Zóna elérhetőségei itt

Tejtermékek, húsok, konzervek, olajok, rizsek és tészták széles választékát kínáljuk. Nálunk kártyával is fizethet, és a rendelését házhoz szállítjuk. Csak megbízható magyar és nemzetközi gyártókkal dolgozunk, miközben figyelünk rá, hogy mindenki igényeihez igazodjunk. Olcsóbb, valamint prémiumkategóriás termékeket egyaránt talál nálunk.

Nem kell órákat eltöltenie a bevásárlással és mindent személyesen elszállítania. Rendeljen gyorsan és egyszerűen otthona vagy irodája kényelméből, a többiről mi gondoskodunk! Kifogástalan szolgáltatást nyújtunk, a lehető legkedvezőbb áron. Raktáraink mindig tele vannak, a kiszállításnál pedig nem érik kellemetlen meglepetések. Ha több információt szeretne, munkatársaink elérhetőségeit itt találja!