LED körfény hideg, meleg színhőmérséklettel

Egy sminkesnek rengeteg trükköt kell elsajátítani annak érdekében, hogy tökéletes végeredmény születhessen a kezei alatt. A LED körfény nagyban megkönnyíti a dolgát a sminkeseknek és a fényképészeknek is.

LED lámpák fényképezéshez

Olyan képeket lehet ennek az eszköznek a segítségével készíteni, amiről mindenkinek első ránézésre az fog az eszébe jutni, hogy biztosan valamilyen fényképszerkesztővel lettek módosítva. Pedig mindez a LED körfénynek köszönhető, mert lehetővé teszi a tökéletes megvilágítást.

Kiemeli a tónusokat, a formákat és mindent, amit csak a fényképész szeretne. Ez nem csak egy egyszerű lámpa, hanem egy LED technológián alapuló modern eszköz. Éppen ezért lehet állítani a színhőmérsékletet is.

Ha kell, akkor hideg színre lehet váltani a dimmer segítségével, azonban ha melegebb megvilágításra van szükség, akkor az is könnyedén elérhető a LED körfény segítségével. A LED körfény egy nagyszerű találmány, amire minden profi fotósnak szüksége van. Bármikor megrendelhető a studioeszkozok.hu webáruházból kedvező áron, számos tartozékkal együtt.