Kutyafekhely eladó kis és nagy testű kutyáknak

Ha a legjobbat szeretnéd a kutyusodnak, akkor nézz körül a Huppanjbele webáruházban. Válassz neki egy szuper babzsákfotelt – Ő is jól érzi majd magát – és neked is szabad marad a kedvenc foteled. A babzsákpárnák kényeztetése miért ne járna a kis házi kedvenceknek is? A Huppanjbele webáruház kedvezménnyel kapható „Fogd és vidd” termékei között tuti van kutyafekhely eladó!

fekhelyHa sikerül innen választani, akkor azonnal, és ráadásul 10% kedvezménnyel juthatsz hozzá.

Néhány nap múlva már boldogan és elégedetten azon heverészhet a kutyusod. A kisállatoknak készült babzsákpárnák töltőanyaga ugyanaz, mint az embereké, viszont a külső – levehető – huzata ellenáll az időjárásnak és a kis körmök, karmok támadásának is.

Három méret közül tudsz választani, de ha egyedi igényeid vannak, azt is elkészítik. Kutyafekhely eladó az egészen nagy testű kutyáknak valótól a kis, cicáknak való méretekig. Egy kényelmes fekhely az állatokat is megkíméli a későbbi ízületi fájdalmaktól. Ha a házi kedvencednek babzsák párnát választasz, akkor nyugodtan fog rajta órákig is heverészni. A Huppanjbele kutyafekhelyek huzata könnyen tisztán tartható. Mosható, és különleges anyaguknak köszönhetően nem ragad rájuk a szőr.