Homlokzatfesték különböző felületekre

A multifunkciós eszközök és termékek a festékek területén is népszerűek, hiszen így nem kell külön figyelmet szentelni arra, hogy milyen felszínre, területre szeretnénk felvinni a megvásárolt terméket.

Ha a Decora Murisan homlokzatfesték mellett döntünk, akkor téglafalat, természetes követ, betont, vakolatot, gipszet és fát is festhetünk vele az épülethomlokzaton vagy beltéri felületen.

Homlokzatfesték kültérre és beltérre
Homlokzatfesték kültérre és beltérre

Ez igazán nagyszerű lehetőség, hiszen nem kell időt tölteni azzal, hogy a megfelelő festéket vásároljuk minden felülethez, ami a lakásban található. Egyetlen homlokzatfesték mindenre és mindenhová alkalmazható.

Sőt, ha nagyobb kiszerelést vásárolunk akkor konkrétan egyszerre festhetünk le minden felületet. A lényeg, hogy bárhol is szeretnénk dolgozni, a homlokzatfesték felkenése előtt tisztítsuk meg a felületet, az egyenetlen részeket javítsuk ki.

Ha még tökéletesebb tapadást, tartós festést és precíz fedést szeretnénk, akkor a homlokzatfesték színével megegyező mélyalapozót is használhatunk. A festék mindig alapos kavarás után kerüljön használatba és ha hígítás szükséges, akkor csakis vízzel történjen!