Háztartási és irodai párátlanító készülék

A gombák a párás, nedves környezetet kedvelik. A nem megfelelő páratartalom miatt rengetegen küszködnek falpenész problémákkal. Akár még a legegyszerűbb párátlanító készülék is képes kiiktatni az ilyesfajta gondokat.

Párátlanítás felsőfokon

Vegyük például egy valóban kisméretű, teljesen mobil szerkezetet, a Master DH 710 háztartási és irodai párátlanító készüléket! Lakossági felhasználásra tökéletes. Nem csupán a penészedést tudja kiküszöbölni, hanem a rozsdásodást is, továbbá a ruhaszárítás is zökkenőmentesen lehet a használata mellett.

Ha pedig mindez nem volna elegendő, még a kellemetlen szagokat is felszámolja, hiszen aktív szénszűrő betéttel is rendelkezik. Ennek a kis berendezésnek napi 10 liter a kapacitása, ami igen szép teljesítménynek számít.

Működése egyáltalán nem hat zavaróan a ház lakóira, mivel szinte zajtalan. Annak, aki párásító vagy párátlanító készüléket alkalmaz az otthonában, érdemes beszereznie egy páramérő szerkezetet is, amivel nyomon követheti a vízgőzzel való telítettség mértékének alakulását.