Hasznos információk a végleges szőrtelenítéssel kapcsolatban

A végleges szőrtelenítést már nemcsak nők, hanem férfiak is igénylik. A http://www.Kozmetikastudio.hu/vegleges-szortelenites/ linken minden információ megkapható, amit a kezelésről kell tudni. Az IPL technológia fényekkel dolgozik, így semmi káros hatás és fájdalmas kezelés nem várható. A szőrtelenítést megelőzően, azonban be kell tartani pár dolgot.

Végleges szörtelenítés
Végleges szőrtelenítés

A kezelést megelőző három hétben nem szabad gyantáztatni, valamint a kezelést megelőző két napon le kell borotválni az érintett felületet. A szőrtelenítésre nem szabad kisminkelve, valamint krémezve menni.

A kezelni kívánt területen nem szabad hordani ékszert vagy fémes tárgyat. A http://www.Kozmetikastudio.hu/vegleges-szortelenites/ oldalon nemcsak a követelmények, hanem a következmények is fel vannak tüntetve. A kezelést követő órákban bőrpír jelenhet meg, azonban ez nem veszélyes.

A következő napokban kerülni kell a kozmetikumokat és sminkelést. A forró fürdő, szauna és masszázs kerülése szintén ajánlatos, hiszen ekkor a bőr igen érzékeny. A kezelést követően ajánlott a borotválkozást is elkerülni.