Eredményes a biorezonancia dohányzás elleni kezelés

Minden embernek vannak rossz szokásai és bármire rászokunk, egy idő után bizony komoly problémát okozhat a leszokás. Ilyen lehet például a dohányzás is, ami ráadásul rendkívül káros az emberi szervezetre, hiszen nyomában egy csomó betegség jelenhet meg. Amennyiben Ön is le szeretne szokni erről a szörnyen káros szenvedélyről, akkor most éppen jó helyen jár, hiszen az Egészségkapu Gyógycentrumban lehetséges a biorezonancia dohányzás leszoktató kezelés, ami rendkívül hatékony.

Biorezonancia dohányzás
Biorezonancia dohányzás

Ehhez még orvosi kivizsgálás sem szükséges, valamint a beteg a szokásos gyógyszereit is beveheti, mert nincsen semmiféle kereszthatás, ugyanis ez a készülék biofizikai szinten hatásos, a gyógyszerek pedig biokémiai szinten. A kezelés során nem szükséges behatolni a testbe, hanem a leszoktatás alatt csak pántokon keresztül fog a készülékhez kapcsolódni. A biorezonancia dohányzás leszoktatásnak semmilyen mellékhatása nincs, ugyanis a szervezet az ingerküszöb alatti és feletti tartományokra nem reagál.

A biorezonancia dohányzás elleni kezelés előtt, pár dolgot elő kell készíteni az otthonunkban is, mint például eltüntetni a környezetből mindent, ami a dohányzásra emlékeztet, olyan ételeket kell készíteni, amelyeket szeretünk és megkérni a családtagokat, barátokat, hogy ezentúl lehetőleg ne dohányozzanak az Ön közelében. Ez nem is lesz nehéz, hiszen a kezelés után valószínűleg zavarni fogja a cigarettafüst, sőt, még az is lehet, hogy undorodni fog tőle. A dohányzás leszokás biorezonancia kezelés sikeres lesz, ezért érdemes mindenképpen elkezdeni.

A kezelés megkezdése előtt két órával már semmiképpen ne gyújtson rá, de ha mégsem bírta ki, akkor kérjen másik időpontot, mert a leszoktatás eredményessége így már egyáltalán nem garantálható. A dohányzás leszokás biorezonancia kezelés 40 percig tart, de rá kell szánni egy egész órát, hogy minden felvilágosítást megadhassunk, illetve a felmerülő kérdéseket is nyugodtan megválaszolhassuk. Forduljon hozzánk bizalommal és szokjon le erről a nagyon káros szenvedélyről!