Emésztőgödör karbantartása vegyszermentesen

Minden háztartásban termelődik szennyvíz, amit valahová el kell vezetni. Ez általában a kertes házak esetében az emésztőgödör, ami körül sokszor bizony igencsak kellemetlen szagok terjengnek. Persze, hiszen mint mindent, ezt is karban kell tartani, de ha el van hanyagolva, előjönnek a kellemetlenségek.

Emésztőgödör

Némelyik háztulajdonos nem végzi el rendszerességgel az emésztőgödör karbantartását, amit nem szükséges vegyszeres termékekkel véghezvinni, mert lehet már kapni vegyszermentes változatokat is erre a feladatra. Amennyiben ilyen készítményt használ, akkor egyáltalán nem szennyezi a környezetet.

Ilyen terméket vásárolhat a bioforce.hu webáruházból, pontosabban a Bioclean Septic névvel ellátott készítményt, ami 2×1 kg csomagolásban kapható, most éppen 16%-os árkedvezménnyel. Egy természetes eredetű szennyvíztisztítóról beszélünk, ami az emésztőgödör és szikkasztógödör szennyvízének tisztítására, zsírtalanítására, valamint szagmentesítésére szolgál igazán hatékonyan. Lefolyók és csővezetékek bűzmentesítésére, dugulások megelőzésére szintén kiváló.