A Bosch húsdaráló praktikus tartozékokkal

Rengeteg ételt készíthetünk darált húsból, viszont sokan inkább maguk állítanák elő ezeknek az ételeknek a fő alapanyagát. A Bosch húsdaráló kiválóan alkalmas erre a feladatra.

Elektromos húsdaráló

Néhány szelet marha- vagy sertéshús vásárlásakor nincs miért aggódnunk. Viszont más a helyzet a darált húsokkal, hiszen nem lehetünk biztosak abban, hogy kizárólag színhús került feldolgozásra a daráláskor. Hogyha van a konyhánkban egy Bosch húsdaráló, azzal pillanatok alatt feldolgozhatjuk azt, az erős motornak köszönhetően.

Egyetlen perc alatt, akár 3,5 kiló húst is ledarálhatunk, ami valljuk be, igazán szép teljesítmény. Ritkán van szükség ennél többre egy egyszerű családi ebédnél. Nemcsak húst, hanem mást is darálhatunk ezzel a remek eszközzel. Például halat, zöldségeket, de még sajtot is.

Tízféle állítható funkció közül választhatjuk ki azt, amelyikre szükségünk van. A túlterhelés védő kuplungnak köszönhetően, nem fog sérülni a Bosch húsdaráló motorja, intenzív használat mellett sem. Többféle tartozékot találhatunk a csomagolásban, amennyiben megrendeljük ezt a kiváló terméket.