Bőrönd vásárlásakor a minőség a mérvadó

Az utazótáska mindig sok megpróbáltatásnak van kitéve. Szinte mindig pattanásig tömjük meg és igen jelentős súlyt is el kell bírjon. Repülőn, vonaton és buszon sem bánnak túl szépen a csomagokkal, így a külső behatásoknak is ellen kell tudjon állni. Éppen ezért, ha bőröndről van szó, akkor válassza a minőséget!

Minőségi bőrönd

Az alacsony színvonal sokszor azt eredményezi, hogy a táska idő előtt tönkremegy, esetleg pontosan utazás közben adja fel a harcot. Bizonyára nem szeretné azzal indítani a vakációt, hogy a szétszakadt, tönkrement bőrönddel kelljen bajlódnia vagy a leszakadt fül miatt gyűljön meg a baja a csomag cipelésével.

Márpedig egy silány minőségű darabbal ez bármikor megeshet. Szétmehet a cipzár, amikor próbálja belepréselni a holmiit, letörhet a fogantyú, amikor utolsó pillanatban kellene be check-olni a repülőtéren és a füle is leszakadhat, amikor még több emeletre van a célponttól. Válassza a minőséget és akkor ezekkel a jelenetekkel csak a filmekben, illetve vicces videókban fog találkozni!