Bag in box, a friss gyümölcslé titka

Sokszor bosszankodik, mert a drágán megvásárolt száz százalékos gyümölcslé maradéka rendszeresen a lefolyóban köt ki? Akkor váltson a bag in box kiszerelésekre, és soha többé nem okoz problémát egy megbontott alma- vagy narancslé! Ugyanis a bag in box gyümölcslevek, a hagyományos csomagolással szemben, hetekig is elállnak, és közben semmilyen minőségbeli változást nem tapasztalhatunk.

Bag in box
Bag in box

Ez annak köszönhető, hogy ez a boroknál is alkalmazott technológia légmentesen zárja le az értékes italt. Így az oxigén és a fény, a két tényező, melynek hatására ízbeli és színbeli módosulások jönnek létre, nem tud kapcsolatba lépni a gyümölcslével, és ezért egy hét után is ugyanolyan minőségben juthatunk hozzá, mint amikor megbontjuk.

Keresse Ön is a bag in box termékeket, hogy ne kelljen kelletlenül is meginni az utolsó pohár baracklevet azért, hogy másnapra nehogy elromoljon. Bontsa ki, fogyasszon belőle, amennyi jólesik, és ha elteszi, egy hét múlva is ugyanazt a nívót élvezheti. Ha meggyőztük, itt máris vásárolhat: www.eldoradosyrup.com.