Az Izofix Aqua medencefesték előnyei

A nyári kánikula alatt, az egyik legkellemesebb időtöltés a hűvös vízben való lubickolás. A nagycsaládosok ilyenkor általában strandra mennek, de akad, aki inkább otthon élvezi a víz lágy simogatását. Azoknak a szerencsés családoknak, akik otthoni medencével büszkélkedhetnek az udvarukon, a medencefesték nem hiányozhat a kelléktárukból, hiszen a szóban forgó felületeket mind esztétikailag, mind pedig higiéniailag érdemes ápoltan tartani.

A webshopon keresztül megrendelhető Izofix Aqua medencefesték vízfelvevő tulajdonsága kicsi, ezért jelent tökéletes megoldást azoknak, akik felújítanák az úszómedencéjüket.

Mivel az említett termék anyaga lúgos diszperziós hatású, ezért verhetetlennek számít az olyan felületeken, amelyeket sokáig és sokszor ér nedvesség. Természetesen a medencefesték nem tartalmaz veszélyes anyagokat, így a száradását követően, nyugodt szívvel engedheti a gyerkőcöket pancsolni! Arra azonban fektessen fokozott figyelmet, hogy a kínálatunkban lévő festék fagyveszélyes, ezért 5 C fok alatt nem ajánlatos tárolni.