Aromazen testbedörzsölés a test és a lélek harmóniájáért

Az adalékoktól és szennyeződésektől mentes termékeket nemcsak a szervezetünk, hanem a bőrünk is meghálálja. Érdemes ezért kozmetikai kezelések terén is a natúr vonalon gondolkodni, amire tökéletes példa a Natúr Varázslat kozmetika, ahol kizárólag természetes alapanyagokkal dolgoznak. Bármelyik arckezelés mellé kérhető az Aromazen testbedörzsölés, ami tízperces kiegészítő kezelés.

Aromazen testbedörzsölés
Aromazen testbedörzsölés

Amíg szépül az arc, addig a testet is felfrissíti, energetizálja és harmonizálja, így amikor az ügyfél kisétál az ajtón, teljesen egészében úgy érezheti, mintha kicserélték volna. Az Öt elem BodyEssence-vel való Aromazen testbedörzsölés harmóniát teremt test és lélek között, ami meglátszik a bőrön és a kisugárzáson is.

Ezért, ha igazi felfrissülésre, átalakulásra vágyik, akkor egy bőrtípusához illő arckezelés mellé, mindenképpen az Aromazen testbedörzsölés programot kérje! Ismerje meg a Natúr Varázslat kínálatát és ha már megvan, hogy mit szeretne, akkor máris foglalhat időpontot a zsuzs_d@yahoo.com email címen vagy a +36 30 907 8033 telefonszámon .