Akasztóval felszerelt kulcsszekrény

Nagyon idegesítő, amikor egy nagy halmazban nem találjuk meg azt a kulcsot, amelyikre éppen sürgősen szükség lenne, ezért mindenképpen tanácsos rendet rakni a fémtárgyak között. Igen, de miként lehetne rendezni őket? Pontosan erre a célra való a kulcsszekrény,

Kulcsszekrény
Kulcsszekrény

 

amibe a szegek segítségével rendszerezve bele lehet rakni a kulcsokat és igény esetén az akasztóknál feliratozni is lehet őket. Változó, hogy egy kulcsszekrénybe hány darab fér bele, ezért a vásárlás előtt el kell gondolkodni azon, hogy melyiknek a megvásárlása lenne a legjobb döntés.

A terméket szép fehér vagy világosszürke színben lehet megrendelni a zardepo.hu oldalról. A méretek szempontjából több választási lehetőség is adódik, hiszen van választék 45-71 centiméteres magasságig.

A kulcsszekrény mélysége mindegyik esetben hat centiméter, ezért a nagyobb kulcscsomók is könnyedén beférnek, a mágneses zárral felszerelt dobozba. A falra szerelhető termékhez a zardepo.hu szerencsére csavarokat is biztosít, ezért egyáltalán nem lesz nehéz a rögzítés sem.