A számítógép felépítése: ezek a legfontosabb alkatrészek

Lehetőségek végeláthatatlan sora áll a rendelkezésére a mai gamer generációnak. A számos kisebb nagyobb kiegészítőnek köszönhetően mindenki megépítheti azt a rég áhított egyedi PC-t, amiről mindig is álmodott. Azt azonban érdemes szem előtt tartani, hogy az elsődleges szempont ne az legyen, hogy tele pakoljuk a gépházat RGB LED világítással és mindenféle színesen pulzáló kütyükkel. Minden bizonnyal jól fog kinézni és így valóban egyedi külsőt fog kölcsönözni a gépnek, de a lényeg mégiscsak a belső, ez esetben a teljesítmény. Az optikai tuning előtt, inkább erre kell fektetni a hangsúlyt.

Bivalyerős gamer PC

Így már olyan végeredményt lehet összehozni, amit egyetlen játék sem lesz képes megakasztani. Aki igazán elhivatottnak tartja magát, az már biztosan kitalálta, hogy milyen alkatrészekkel szeretné felvértezni a számítógépét. Azonban aki tanácstalan, annak nem árt egy hozzáértő segítségét kérnie, mert ha véletlenül valamelyik alkatrész nem kompatibilis a másikkal, akkor szép kis pénzkidobást lehet összehozni.

A konzolokszervize.hu webáruházban rengeteg gépház közül lehet kiválasztani a megfelelőt. Kisebb, nagyobb, minimalista, vagy éppen valamilyen futurisztikus kinézetet keresel? Szinte biztos, hogy mindenki megtalálhatja az ízlésének megfelelőt. Most már léteznek olyan megoldások is, amikkel egy kisebb és kompaktabb gépet is össze lehet rakni. A kis méret nem fog sem a teljesítmény sem a dizájn rovására menni. Aki minden részletre szeret odafigyelni, azok választhatnak a különféle színű kábelek és LED világításból is. A RAM modulok dizájnja is sokat fejlődött az elmúlt évek során.

Egy igazi gamer PC már első ránézésre tiszteletet parancsoló kinézettel rendelkezik. Még egy laikus is egyből látni fogja, hogy bizony most egy erőművel van dolga, nem holmi irodai munkagéppel. A webáruházban a gépházaktól elkezdve, a videokártyákon keresztül, egészen a hűtőrendszerekig minden megtalálható, amivel személyre szabható egy számítógép. Ha mindez megvan, már csak egy tuti gamer monitorra van szükség és már indulhat is az önfeledt szórakozás.