A gyerekeket elvarázsoló kölyök ital

A gyermekeknek példát mutatni! Erre a szülők képesek a legjobban, hiszen a társaságukban nevelkednek és velük töltik a legtöbb időt. Ezért, amikor ünnepélyes eseményre vannak meghívva, legyen az esküvő vagy bármilyen parti, célszerű az édes kölyök italok fogyasztása az alkoholosokkal szemben. Nyilván az óvodások még nem is értik, hogy mi az a szeszesital és mitől rossz, ezért nem kell hegyi beszédeket tartani, csupán kerülje el annak a fogyasztását a kicsik előtt.

A nagyobbacskák néha szeretnék kipróbálni, viszont ezekben az esetekben hagyja, hogy kölyök pezsgőt fogyasszanak! Mutassa meg nekik, hogy milyen csodálatosan pezseg és habzik, ugyanis már a látvány is mulattatja őket. Az pedig, hogy ők is ihatnak és koccinthatnak, felér egy kisebb győzelemmel.

Köztudott, hogy minden kisgyermek a szüleit szeretné utánozni, amiért hisztit is képesek csapni. Ekkor érdemes bevetni a kölyök italt és megkínálni őket. Így elmondhatják, hogy részt vehettek az ünneplésben és ugyanúgy mulatoztak, mint a nagyok, akikről példát vesznek.