Szolgáltatásfüggő Hajdu bojler árak

Amennyiben már időszerűnek bizonyul a bojler cseréje, tudni kell, hogy cégünk teljes körű szolgáltatást kínál. Az általunk megszabott fix bojler árak a készülék űrtartalmának növekedésével arányosan változnak. Áraink tartalmazzák az általunk forgalmazott Hajdu villanybojler házhoz szállítását Budapest egész területén, a régi bojler le- és az új felszerelését, annak vízoldali és elektromos bekötését, valamint a végleges beüzemelést. Vízkőtelenítés alkalmával csomagonként változnak a bojler árak.bojler valasztas

Megkülönböztetünk alap, haladó, profi, illetve profi plusz vízkőtelenítő csomagokat. A legnagyobb mértékű vízkőtelenítő variáció rendelése esetén az árba beletartozik a kiszállási díj, a vízkő eltávolítása, a zárófedél-tömítés cseréje, az anódnak és tömítésének cseréje, a fűtőszál és tömítésének cseréje, a vízszűrős bojler elzáró beépítése, valamint két darab bekötőcső. Értelemszerűen, ahogy haladunk az alapcsomag felé, úgy csökken a számuk ezeknek a szolgáltatásoknak is. Készülékcsere alkalmával a bojler árakhoz még a munkadíj is hozzáadódik.

Napjainkban szinte elengedhetetlen, hogy a háztartásokban ne álljon rendelkezésre megfelelő mennyiségű, illetve kívánt hőmérsékletű meleg víz. Vállalatunk modern technológiával járul hozzá ahhoz, hogy a budapesti lakosok igényei ki legyenek elégítve ezen a téren. A bojler választás fő meghatározója a vízszükséglet mértéke, de cseppet sem elhanyagolható tényező a helyszíni adottságok figyelembe vétele. Például hiába a népesebb család, akiknek nagyobb volna a vízigényük, amennyiben helyszűkében vannak, úgy nem lehetséges egy nagyobb készülék beszerelése, és kisebb modellel kénytelenek beérni.

Nálunk a berendezés márkáját illetően a bojler választás igen egyszerű feladatnak számít, hiszen csak és kizárólag Hajdu bojlereket forgalmazunk. Az új villanybojlerekre több év garanciát vállal a gyártó, továbbá az esetlegesen általunk elvégzett későbbi javítás és karbantartás után a munkánkra mi is adunk egy évnyi jótállást. Bojler választás esetén minden alkalommal szakszerű tanáccsal látjuk el vásárlóinkat, ezzel megkönnyítve a döntésüket.