Tó szivattyú az egyedi tavakhoz

A kerti tavak már önmagukban is csodaszépek, de az emberi képzelőerő olyan ötletes megoldásokkal szolgál, amelyre sokan felfigyelnek. Gyakran látni kis szobrokat a kerti tóban, amelyből csobog a víz. Igazi varázslatnak tűnik ez, de valójában a tó szivattyú egyik fajtája az, ami ezt lehetővé teszi.

Tó szivattyú

Nem kell ezeknek a szerkezeteknek túlzott erő ahhoz, hogy elvégezzék a feladatukat, így akár már párezer Forintért vásárolhat egyet magának. Az a tó szivattyú, amelyik a szűrőt táplálja, egy kicsit többe kerül ennél, de annak az ára sem vészes.

Hosszú távú befektetés ez egy szép és különleges kerti tó megalkotásához. Akár saját szökőkutat is csinálhat magának a kertbe, vagy egyedi elképzeléssel vízesést. Bármi is legyen az ötlete, a szivattyút aszerint válassza meg, hogy mekkora a teljesítménye és az emelőmagassága. Egy nagyobb szerkezethez természetesen nagyobb erejű gép kell majd.

Azonban az a pár Forint különbség, ami az erősebb tó szivattyú és a gyengébb között van, megéri, hiszen a végeredmény olyan lesz, amilyent szeretne.