Parlament TV az Invitelnél

Szeret napra kész lenni mindenféle témában, ami a világban és az országunkban zajlik? A politika egy igen érdekfeszítő, ugyanakkor kellemetlen téma, mivel sok esetben veszekedésre is okot adhat.

Parlament TV
Parlament TV

A Parlament TV mindenféle politikai jellegű eseményről megpróbálja értesíteni híveit. Ha szeretné megismerni Magyarország politikai világát, de még nem rendelkezik politikai műsorokat sugárzó csatornával, akkor rendelje meg az Inviteltől. Az invitel.hu oldalra érkezve felteszik a kérdést, hogy ön új vagy már meglévő ügyfélnek számít-e.

Ha új, akkor a település, a házszám és az utcanév megadásával megmutatják önnek, hogy az adott településen igényelhető-e Invitel-előfizetés, és ha igen, akkor milyen csomagok érhetők el. A Parlament TV akár az új csomagjába is egyszerűen beépíthető. Nem muszáj a meglévő kínálattal beérnie. Akár külön összeg kifizetéséért még több csatornára szert tehet. Az Invitel extra csomagja 89 csatornát tartalmaz, azonban még igényelhet más szórakoztató vagy poltikai műsorokat sugárzó csatornákat is.