A nagyteljesítményű 36W UV lámpa népszerű

Azt már bizonyára mindenki tudja, hogy a műköröm építéshez szükség van UV vagy LED lámpára. De melyik a jó? Megfelelő a LED vagy egy 36W UV lámpa a tuti befutó? A körmös anyagok és eszközök terén is hatalmas a választék. A kezdők nem rendelkeznek még akkora tapasztalattal, hogy mindegyik kellék közül azonnal megtalálják a megfelelőt, a profik viszont már képesek érdemben hozzászólni ezekhez a témákhoz.

36W UV lámpa

Aki csak hobbiból, főként saját magának készít körmöket, annak tökéletes lesz egy kisebb UV lámpa, azonban szalonban történő használatra a legjobb döntés a 36W UV lámpa. Ahol naponta jó pár vendég megfordul, ott kétségtelenül szükség van egy nagyobb kapacitású gépre, aminek egész nap bírnia kell a megterhelést.

A 36W UV lámpa egy nagykapacitású lámpa, ami ma már a vásárlók kedvence. A több lámpacsőnek köszönhetően, nem kell a kezet benne forgatni, a nagyobb teljesítmény gyorsabb száradást biztosít, a ventilátor véd a felmelegedéstől és a száradást is gyorsítja. Ez egy valóban profi gép, ezért szerezze be máris!