Infrapanel másként, mint mások

A hideg téli estéken, amikor már a csontjáig hatolt a hideg, nincs kellemetlenebb annál, mint a hideg házba érkezve hosszú perceket várni, amíg átmelegedik a szoba levegője.

Elektromos fűtés

Ennek a bosszantó élethelyzetnek szab gátat az infrapanel, ami a hagyományosnak tekinthető fűtési rendszerekkel ellentétben, nem a helyiség levegőjének adja át a hőt, hanem a benne található személyeknek és hő felvételre képes tárgyaknak, majd azok adják tovább a meleget a légkörnek.

Ezen különleges módszerének köszönhetően nem kell megvárnia, amíg a szoba teljesen felmelegedik ahhoz, hogy megteremtődjön a kellemes komfortérzet. Szintén ez a fantasztikus képessége teszi takarékosabbá más technikákhoz képest. Mivel mi adjuk le a hőt a levegőnek, nem pedig fordítva, 2-4 fokkal alacsonyabb szobahőmérsékleten érjük el a tökéletes érzetet.

Az infrapanel megszabadít a bonyolult beszereléssel járó gondoktól és a csövek kusza hálózatától, valamint az egyszerű letisztult külső miatt, szinte észrevétlenül teszi kellemesebbé az életünket.