Az értékesítés finomhangolása

„Nyerészkedés helyett inkább segíts!” – ezt mondja Piroska Gyula, amikor az üzleti elveiről beszél. Hogy lesz ebből bevétel, amikor Neked vállalkozóként az értékesítés, a minél nagyobb bevétel megszerzése a feladatod?

ertekesites

 

Ismerd meg Piroska nézőpontját, és tanulj meg tőle hosszú távon gondolkodni. Egy jó termék vagy szolgáltatás mellé bizalom is kell. Talán Te is tapasztaltad már, hogy egy bomba ötlet megvalósításához még nagyon kevés ha alapítasz egy céget, és képzett munkatársakat alkalmazol.

A sikerekhez a „finomhangolás”, a marketing stratégia kialakítása, és a bizalom megszerzése is szükséges. Ez rengeteg pénzedet és energiádat emésztheti fel, és a siker mégsem garantált. A különböző működési területek összehangolása, vagy akár az online értékesítés csak úgy lehet sikeres, ha nem csupán a megérzéseidre hallgatsz.

Piroska Gyula írásaiból és tréningjein megismerheted mások módszereit, tapasztalatait, véleményét. Bomba ötleteket kaphatsz más cégvezetőktől, és tanulhatsz is a hibáikból. Amikor egy-egy tréning után egy jól bevált marketing stratégia körvonalazódik előtted, akkor sokkal könnyebben veszed az előtted álló akadályokat is. Ismerd meg, hogy Piroska Gyula szerint hogyan segítheted az értékesítésedet.