A badacsonyi borhetekre idén is a borvidék legjobbja várható!

Nyáron koncertek, fürdőzések, felhőtlen bulizások vannak és ezek a programok sokakat vonzanak. Azonban, lehetőség adódik egy kellemes hegyvidéki borkóstolásos időtöltésre is. A megszokott badacsonyi borhetekre, minden évben a környék legfinomabb italai várhatóak. Érdemes a hegyhez minél közelebbi szállást foglalni, mert így nem fog gondot okozni az időben történő megjelenés valamint a pár pohárka utáni visszatérés sem.Badacsony

Az egész napos forróságot követően, nincs annál jobb, mint egy kellemes társasággal leülni a koraesti órákban és egy jól behűtött bor mellett elbeszélgetni. A többnapos programsorozat nagyon sok érdeklődőt vonz, ezért végezzük el időben a szállásfoglalást! Az internet ebben óriási segítségünkre lehet.

Csupán néhány kattintás a szallaskeres.hu oldalon, a megfelelő településnév megadásával és már foglalásra is kerülhet a szoba. Tervezzük meg jó előre, hogy pontosan mire szeretnénk elmenni és amennyiben még időben történik a bérlés, akkor biztosan jó helyet fogunk ki. A nemes italok csak arra várnak, hogy legyen valaki, aki megkóstolja őket.