Akciós lett a Power Bank ár

A különféle hordozható készülékeknek folyamatosan szükségük van energiára. Aki nagyon sokat van úton, az tudja milyen kellemetlen, amikor lemerül a mobil vagy a tablet. A Power Bank ár viszont mára már lehetővé teszi, hogy mindenki beszerezzen egy hordozható energiaforrást, amivel szinte minden eszköz feltölthető.

Power Bank

Nem kell leálljon a buli, hogyha lemerül a bloetooth-os hangszóró, a munka is mehet tovább, mivel a tabletnek az akkumulátora könnyedén feltölthető és folyamatosan elérhetőek leszünk telefonon is. A Power Bank ár aszerint változik, hogy a különféle akkuk mekkora kapacitással rendelkeznek.

Tovább »

LED körfény hideg, meleg színhőmérséklettel

Egy sminkesnek rengeteg trükköt kell elsajátítani annak érdekében, hogy tökéletes végeredmény születhessen a kezei alatt. A LED körfény nagyban megkönnyíti a dolgát a sminkeseknek és a fényképészeknek is.

LED lámpák fényképezéshez

Olyan képeket lehet ennek az eszköznek a segítségével készíteni, amiről mindenkinek első ránézésre az fog az eszébe jutni, hogy biztosan valamilyen fényképszerkesztővel lettek módosítva. Pedig mindez a LED körfénynek köszönhető, mert lehetővé teszi a tökéletes megvilágítást.

Tovább »

Fogyókúra életmód változtatással

A fogyás manapság az egyik központi téma, mind a pluszkilókkal küzdők, mind pedig az orvosok körében. A cél az olyan fogyókúra megtalálása, amelyik egészséges és egyben tartós eredményekkel szolgál. Hogyan kivitelezhető ez? Minden esetben a rossz étkezés áll a háttérben? Az esetek nagy részében, sajnos valóban a rossz táplálkozásra vezethetőek vissza a felesleges kilók.

Sikeres fogyókúra életmódváltással

Az emberek rengeteg búzából készült ételt fogyasztanak és nagyon sok cukros terméket, de emellett sok zsírt is. Az egészséges fogyókúra első lépése, hogy a sok szénhidrát és zsír helyett, több fehérjét vigyünk be. Hogy ez egyszerűbben menjen, érdemes kipróbálni a fehérjeporokat.

Tovább »

Modern kialakítású hővisszanyerő szellőztető

Valószínűleg a legtöbb időt az otthonunkban és a munkahelyünkben töltjük, így fontos odafigyelnünk ezeknek a helyiségeknek a megfelelő levegőellátásáról. Egy modern berendezés segítségével, amit hővisszanyerős szellőztető rendszernek hívnak, minden esetben friss és tiszta levegőhöz juthatunk, így probléma nélkül végezhetjük a mindennapi tevékenységeinket.

Hővisszanyerős szellőztető rendszerek

A hővisszanyerős szellőztető különös módon működik, aminek köszönhetően úgy juthatunk friss levegőhöz, hogy a helyiség hőmérséklete nem csökken, amivel pedig nagyon sokat spórolhatunk.

Tovább »

A Bosch húsdaráló praktikus tartozékokkal

Rengeteg ételt készíthetünk darált húsból, viszont sokan inkább maguk állítanák elő ezeknek az ételeknek a fő alapanyagát. A Bosch húsdaráló kiválóan alkalmas erre a feladatra.

Elektromos húsdaráló

Néhány szelet marha- vagy sertéshús vásárlásakor nincs miért aggódnunk. Viszont más a helyzet a darált húsokkal, hiszen nem lehetünk biztosak abban, hogy kizárólag színhús került feldolgozásra a daráláskor. Hogyha van a konyhánkban egy Bosch húsdaráló, azzal pillanatok alatt feldolgozhatjuk azt, az erős motornak köszönhetően.

Tovább »

Praktikus megldás a Dual SIM okostelefon

Többféle modell közül válogathatunk, hogyha kétkártyás modellre van szükségünk. Azért, hogy a telefonok minél vékonyabbak lehessenek, a Dual SIM okostelefon esetében praktikus megoldással álltak elő a gyártók.

Dual SIM telefon

Hogyha nem lenne elég a gyári belső tárhely, akkor a második SIM foglalat SD kártyával is használható. Viszont a 64 gigás modell esetében nincs sok értelme bővíteni a telefon tárhelyét, mivel ez a méret a legtöbb embernek elegendő.

Tovább »

Szabadidő szett népszerű szuperhősökkel

A gyermekek imádnak mozogni, szinte megállíthatatlanok, ezért olyan ruhadarabokat kell viselniük, amelyek kifejezetten kényelmesek, ugyanakkor jól néznek ki. A szabadidő szett temérdek modellben választható a lyamar.hu webáruházból, ahol rengeteg szín és minta közül válogathatunk.

Gyerek ruha webáruház

A pamutból készült ruhadarabok nagyon jól szellőznek, ugyanakkor mégis megőrzik a test hőjét. Nem irritálják a bőrt, de kíméletes mosást igényelnek, így megakadályozható, hogy idő előtt kifakuljanak.

Tovább »

Az autóbérlés olcsón külföldre bárkinek elérhető

Könnyedén megtörténhet, hogy a munkánk, esetleg egy rég várt vakáció külföldre szólít bennünket. Abban az esetben, ha nem szeretnénk vagy nem áll módunkban saját járműt használni, a praktikus és könnyen elérhető autóbérlés olcsón külföldre is megoldható bárkinek. A bérelt autó szinte minden országban használható Európa területén 1-2 kivételtől eltekintve, mint Ukrajna, Görögország és Bulgária.

Minőségi autók bérlése

Az ügyfeleknek minden esetben tudatniuk kell, melyik ország lesz a célállomás, viszont az 1400cm3 alatti járműveket nem áll módunkban külföldi utakra bocsájtani, ezen autók mindegyike kivétel nélkül városi használatra való. Költségek tekintetében a bruttó árak vannak megjelenítve, az autóbérlés olcsón külföldre így egyszerűvé válik, hiszen ebben az esetben nincsenek pluszköltségek a valutával történő autóbérlés során sem.

Tovább »

Modern kandalló építés pontról pontra

Az égéshez mindenképp szükség van oxigénre. A kandalló külső levegő bevezetés elengedhetetlen, amikor szeretnénk kandallóval megoldani a fűtést. Csak ebben az esetben várhatjuk el, hogy a beépítendő kandalló megfelelően működjön. A zárt égéstérrel rendelkező modellek egytől egyig külső forrást használnak az oxigénellátáshoz. Ez sokkal hatékonyabb, hiszen nem a helyiség levegőjéből fogják elvonni az oxigént.

Kellemes hangulatot teremt

Ez mindig is problémát jelentett, ameddig meg nem jelent a zárt égéstérrel rendelkező kandalló. A kandalló külső levegő bevezetésének az előnye, hogy így a beáramló levegőnek sokkal magasabb az oxigéntartalma és jobban táplálja az égést. Nem keletkezik füst, sem vákuum a lakásban. A kialakítás általában a falon keresztül történik egy lemez vagy egy PVC csővel. Ahány lakás, annyiféle kialakítás lehetséges, amelyeknek egytől-egyig megvannak az előnyei, ám sok esetben hátrányokkal is számolnunk kell.

Tovább »

Emésztőgödör karbantartása vegyszermentesen

Minden háztartásban termelődik szennyvíz, amit valahová el kell vezetni. Ez általában a kertes házak esetében az emésztőgödör, ami körül sokszor bizony igencsak kellemetlen szagok terjengnek. Persze, hiszen mint mindent, ezt is karban kell tartani, de ha el van hanyagolva, előjönnek a kellemetlenségek.

Emésztőgödör

Némelyik háztulajdonos nem végzi el rendszerességgel az emésztőgödör karbantartását, amit nem szükséges vegyszeres termékekkel véghezvinni, mert lehet már kapni vegyszermentes változatokat is erre a feladatra. Amennyiben ilyen készítményt használ, akkor egyáltalán nem szennyezi a környezetet.

Tovább »
1 2 3 7